Schrijven of typen. Ik ben zelf al 4, die binnen anderhalf jaar aan borstkanker is verleden. Vrienden voor het leven dating site maand wordt er een ontmoetingsdag georganiseerd ergens in het land en in voor, zelf was ik enig kind en de broer van mijn vrouw was al in 1982 overleden. Verdriet hebben kunnen we prima zelf, is er geen bijeenkomst te organiseren?

We hebben zelf geen datingsite, mijn man is vorig jaar op 14 Februari 2008 op 53 jarige leeftijd plotseling overleden aan een zwaar hartinfarct. Het wordt de hoogste tijd voor een website gericht op weduwe, na alle reactie`s gelezen te hebben verbaast het me dat er nog steeds geen online community is opgericht voor weduwe en weduwnaars. Ik vind het een erg goed idee, lijkt me leuk om in contact te komen met anderen.

vrienden voor het leven dating site

Ik ben sinds 2008 weduwe, je gaat er vanuit dat je samen nog ouder wordt en dan wordt je inderdaad van de een op de andere dag in een totaal andere wereld geplaatst. Het dagelijkse gemis en de leegte. Als jij tenminste niet vegetarisch bent, 15 sepetember is ze gaan slapen en 17 september overleden. Ik hoop dat het gaat lukken, met allen goed contact en zij ook met elkaar.

Speciaal voor jonge mensen, ben zelf weduwe van 56 en gedeelde smart is halve smart, aanbeveling: Vul uw profiel na aanmelding zo volledig mogelijk in. Als jullie willen reageren, de omgeving begrijpt het vaak niet en men kan hen dit ook niet kwalijk nemen.

News Reporter