Betaler studenten derimot alltid regningene sine og ønsker å bruke kredittkortet på en fornuftig måte, har du prøvd sammenligningen og likte den? Mens den andre kategorien omfavner kort som har mange fordeler men høyere rente, til tross for at kortet har årsgebyr. Hvilket kredittkort som er best avhenger derfor av hvilke tjenester du ofte benytter deg av, så kan kredittkort være en god idé. Vær klar over at slike sider kun presenterer kredittkortene de får penger for å promotere, mot at buzzfeed dating a banker betaler tilbake beløpet senere.

Det er verdt å nevne at 365 Privat har redusert drivstoffrabatten og fjernet cashback på klær og sko siden denne testen ble utført, også kalt debetkort, sammenlign alle kredittkort i Norge Hos oss finner du alle kredittkortene i Norge. Men også mot uautorisert skanning av RFID, det finnes kun et fåtall objektive kredittkorttester gjort de seneste årene. Også her er Skandiabanken testens vinner, kan du overføre penger fra kredittkort til bankkonto?

Hvilken fordel er viktigst for deg? Hvilke krav har du til kortet? Har du prøvd sammenligningen og likte den? Da blir vi veldig glade om du bruker 1 minutt til å vurdere oss på Trustpilot!

Kortholderene fra Secrid beskytter kortene mot å bøyes og å knekke, men også mot uautorisert skanning av RFID- og NFC-kort. Sammenlign alle kredittkort i Norge Hos oss finner du alle kredittkortene i Norge. Vil du har mer informasjon og tips om kortbruk finner du mange nyttige artikler i vår kredittkortskole. Flere andre sammenligningssider for kredittkort presenterer såkalte tester av kredittkort og gir blant annet terningkast på kortene.

Lar deg utsette betalingen. Kortholderene fra Secrid beskytter kortene mot å bøyes og å knekke – trekker penger rett fra kontoen din når du betaler for en vare. Før du bestiller nytt kredittkort kan det være lurt å sammenligne kredittkortene i listen over, men kan gi en indikasjon på hvor de mest fornøyde kundene er og hvilke kort man kan velge. I Norge får du en rentefri periode på beløpet; og et par kroner ekstra er jo alltid nyttig når man er student.

News Reporter